“Click away” στο e-g.gr

Click Away e g

Από την Κυριακή 13/12/2020 το φυσικό μας κατάστημα θα είναι ξανά μαζί σας.
Στο e-shop μας e-g.gr έχει ενεργοποιηθεί η επιλογή “παραλαβή από το κατάστημα – click away”. Με αυτόν τον τρόπο και μόνο, μπορείτε να παραλαμβάνετε από το φυσικό μας κατάστημα.

Διαδικασία

Δείτε παρακάτω την απλή διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσει ο e-Καταναλωτής του καταστήματός μας, για παραλαβή με click away:

 1. Κάνετε την παραγγελία σας μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος στο e-g.gr ή τηλεφωνικά στο 2310284737
 2. Ακολουθείτε τα προγραμματισμένα βήματα επιλογών
 3. Εμείς λαμβάνουμε την παραγγελία, την ετοιμάζουμε και ενημερώνεστε μέσω sms / email για την ώρα και ημερομηνία παραλαβής από το κατάστημά μας Παπαδόπουλου 27 με Ελ. Βενιζέλου, Θεσσαλονίκη
 4. Μεταβαίνετε στο κατάστημά μας και η παραλαβή γίνεται μέσω ειδικού χώρου παραλαβής και με δυνατότητα ανέπαφης συναλλαγής POS.

Κανονισμοί – Νομοθεσία

Επίσης παρακαλούμε να λαμβάνετε υπόψιν ότι ισχύουν αυστηρά όλοι οι κανόνες υγιεινής και οι παρακάτω πρόσθετες οδηγίες για το “CLICK AWAY”, όπως έχουν ανακοινωθεί βάσει νομοθεσίας:

 1. Στο αποδεικτικό παραλαβής μας θα αναγράφεται η ακριβής ώρα. Η μετακίνησή σας επιτρέπεται μία ώρα πριν και μία μετά της αναγραφόμενης ώρας
 2. Έξω από το κατάστημά μας επιτρέπεται ουρά έως 9 άτομα με απόσταση 2 μέτρων ο ένας από τον άλλον.
 3. Για τη μετακίνησή σας προς το κατάστημά μας το νούμερο αποστολής στο 13033 είναι το 2.
 4. Για την παραλαβή της παραγγελίας μας, μόνο 1 άτομο επιτρέπεται να παραλάβει και συνεπώς να αναμένει στην ουρά έξω από το κατάστημα.

Σας ευχαριστούμε και ευχόμαστε ολόψυχα καλές γιορτές με υγεία σε εσάς και τις οικογένειές σας!

  Αφήστε μια απάντηση

  top
  Μετάβαση στο περιεχόμενο